• Debrecen Kossuth Egyetem
  Debrecen Kossuth Egyetem
 • Esküvő - pillanatok
  Esküvő - pillanatok
 • Esküvő - Kocsord
  Esküvő - Kocsord
 • Ballagó
  Ballagó
 • Nyírbátor - Zenei Napok
  Nyírbátor - Zenei Napok

 

Induló képzéseink

 

Boltvezető

Felméri vállalkozásának társadalmi, gazdasági környezetét, alkalmazza a kisvállalkozásokra jellemző marketing eszközöket. Irányítja, szervezi és ellenőrzi a bolt működését. Megszervezi és lebonyolitja a beszerzési tevékenységet. Megszervezi és lebonyolítja a készletezést, raktározást, nyilvántartja a készleteket, gazdálkodik a készletekkel.

 

DExam középfokú (B2) angol felkészítő ÍRÁSBELI

6 hetes felkészítő kurzusok indulnak angol középfokból (csak írásbeli) - a képzés végén ingyenes próbavizsgával

 

DExam középfokú (B2) angol felkészítő KOMPLEX

6 hetes felkészítő kurzusok indulnak angol középfokból - a képzés végén ingyenes próbavizsgával

 

DExam középfokú (B2) angol felkészítő SZÓBELI

6 hetes felkészítő kurzusok indulnak angol középfokból (csak szóbeli) - a képzés végén ingyenes próbavizsgával

 

ECDL - 7 modul

Képzési idő:
180 óra (4hónap)
vizsgák:
modulzáró vizsgák

 

Élelmezésvezető/Vendéglátó-üzletvezető

Olyan szakemberek képzése, akik képesek a a vendéglátó egységben a beszerzési, termelési, értékesítési és raktározási tevékenységet végezni, irányítani.

 

Élelmiszer-, vegyiáru és gyógynövény eladó

A kereskedelmi vállalkozásokban kiszolgálja és tájékoztatja a vásárlókat. Az eladásra kerülő áruk raktározásával, állagmegóvásával, értékesítésre történő előkészítésével, eladótéri kihelyezésével, értékesítésével kapcsolatos feladatokat lát el. Közreműködik az áruk beszerzésének előkészítésében és lebonyolításában.

 

Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Emelőgépkezelő (kivéve targonca))

Hatósági jogosítvány is szerezhető

Az emelőgépkezelő az emelőgép-kezelője munkakörét megfelelő üzembiztonsággal, szakszerűen, a munka-, baleset-, tűz- és környezetvédelmi előírások betartása mellett önállóan látja el a termelés megkövetelte színvonalon.

 

Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Földmunka-, rakodó- és szállítógép kezelő)

Hatósági jogosítvány is szerezhető

A földmunka-, rakodó- és szállítógép kezelője munkakörét megfelelő üzembiztonsággal, szakszerűen, a munka-, baleset-, tűz- és környezetvédelmi előírások betartása mellett önállóan látja el a termelés megkövetelte színvonalon.

 

Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Targoncavezető)

Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Targoncavezető)

Hatósági jogosítvány is szerezhető

A targoncavezető munkakörét megfelelő üzembiztonsággal, szakszerűen, a munka-, baleset-, tűz- és környezetvédelmi előírások betartása mellett önállóan látja el a termelés megkövetelte színvonalon.

 

Fegyvervizsga felkészítő

A fegyverelméleti ismereteken kívül egyes tanfolyamainkon alapfokú gyakorlati ismereteket is szerezhet a hallgató.

 

Hulladékgyűjtő és -szállító

Biztosítja a téli és a nyári üzemeltetés feltételeit
Ellenőrzi az egyéni és a kollektív védőeszközök meglétét és állapotát
Intézkedik a napi üzemvitelt gátló hibák azonnali megszüntetéséről
Megszervezi saját és beosztottai munkáját...

 

Húskészítmény gyártó

Disznósajtkészítő, Hús- és szalonnasózó, pácoló, Húsaprító, Húselőkészítő, Húsfüstölő, Húsipari termékgyártó, Húsosztályozó, Hús-sózó, Hússzeletelő, Kolbászkészítő, Kolbászpározó, Pácoló, fűszerező, Sonkafőző, Sonkatöltő, Szalámitöltő, Szalonnasózó, Szárazáru készítő, Zsírolvasztó

 

Kézápoló és műkörömépítő

A képzéssel elsajátítható: bizonyos bőrbetegségek felismerése, kezelése, kézápolás, eszközök szakszerű használata, klasszikus-, francia-, japánmanikűr végzése, parafinos és SPA kezelés kézen, az összes alapvető műkörömkészítési és körömdíszítési technika, végtagok svédmasszázsa, henna díszítés.

 

Kisgyermekgondozó, -nevelő

(OKJ 54 761 02 0010 54 02)
A kisgyermekgondozó, - nevelő

 • közreműködik a gyerekek nevelési/gondozási tevékenységének a megszervezésében,
 • segít az étkeztetésében, az ételek előkészítésében, a teríték kikészítésében,
 • segít a gyerekek öltöztetésében, elrendezi a gyerekek ruháit,
 • ...

 

Kisteljesítményű kazán fűtője

A kisteljesítményű kazán fűtője feladata a nyomástartó berendezések közül a maximálisan 2 t/h tömegáramú, illetve 1400 kW teljesítményű, töltettől, tüzelési módtól és nyomástól független kazán kezelése.

 

Kommunikációs, konfliktuskezelő, önismereti és álláskeresési készségfejlesztés

 

Kulturális rendezvényszervező

Vettél már részt szörnyű rendezvényen? Érezted már úgy, hogy a díszlet pocsék, és te sokkal jobban meg tudtad volna csinálni? Zsörtölődtél már a meghívott zenész minősíthetetlen hangja miatt? Beszéltél már ilyenkor barátaiddal az ismeretlen szervező feledhető tehetségéről? Szívesen változtatnál ezen? Érzel magadban elég kreativitást? Követed a divatot? Van stílusod? Akkor feltétlen olvasd el a részleteket!

 

Lábápoló

A lábápoló szakképesítés a lábbal kapcsolatos szépítészeti és karbantartó feladatok összességét tartalmazza. A lábápoló feladata csak a bőr legfelső rétegére vonatkozik, így fájdalom és vérzés nélküli munkavégzést tesz lehetővé. ...

 

Munkavédelmi technikus

A nemzetgazdaság valamennyi ágazatában alkalmazható kompetenciákkal rendelkezik a munkahelyi egészség és biztonság megvalósításához szükséges tevékenységek területén. Elősegíti a munkahelyi balesetek és foglalkozási megbetegedések megelőzését, valamint a munkavédelemre fordított költségek optimalizálást.

 

Műszakicikk-eladó

A műszakicikk-eladó szakember a kereskedelmi vállalkozásokban kiszolgálja és tájékoztatja a vásárlókat.

 

Óvodai dajka

Ajánljuk azoknak az általános iskolát végzett lányoknak, akik kedvet és elhivatottságot éreznek az óvodás korú gyermekekkel való foglalkozáshoz. Képzésünkre várjuk a már óvodában dolgozó, szakképesítéssel még nem rendelkező dajkákat is, továbbá azokat, akik babysitterként szeretnének dolgozni.

 

Pedagógiai- és családsegítő munkatárs

Intézményi szintű tevékenységet lát el, felügyeletet lát el, Kíséri az egyes tanulókat, vagy csoportokat,
gondozási feladatokat végez, elsősegélyt nyújt, ...

 

PLC programozó

Feladata a tervező, technológus stb. által kidolgozott berendezések, folyamatok, technológiák vezérlő programjának elkészítése, bevitele, tesztelése és dokumentálása a programozható logikájú vezérléshez.

 

Sportedző

Célirányosan tervezi, szervezi és irányítja a sportolók, csapatok rövid-, közép- és hosszú távú felkészítését és versenyeztetését. Megtanítja a sportág technikai, taktikai és játékrendszer-ismereteit, játék- és versenyszabályait. Értékeli a sportolók edzéseken és a versenyeken nyújtott teljesítményét, a korszerű pedagógiai és edzéselvek, edzésmódszerek figyelembevételével fejleszti teljesítőképességüket és teljesítőkészségüket.

 

Szakács

A szakács legfontosabb feladata a korszerű vendéglátás követelményeinek megfelelő feladatok ellátása, valamint a vendégek elvárásainak megfelelő ételválaszték kialakítása és elkészítése. Az ételeknek, a követelményeknek megfelelő minőségi színvonalon történő tálalása a fogyasztók és a vendégek számára.

 

Személy- és vagyonőr

A lehető leggyorsabban, minimális befektetéssel szeretnél egy piacképes szakmát? Állás szinte azonnal! Mellékállásban vagy egyetem / főiskola mellett is végezhető munka. Az élet szinte minden területén lehetőség van nagyon gyorsan elhelyezkedni – ez mostanában egy nagyon felkapott szakma, hiszen szinte bárhol fogadhatnak biztonsági őröket Magyarországon és Európa szerte.

 

Szociális gondozó és ápoló

Olyan szakemberek képzése, akik képesek önállóan ellátni az egészségileg vagy szociálisan rászorultakat intézményi vagy otthoni keretek között.

 

támop - angol

2012 őszén indul a TÁMOP 2.1.2/12-1. -Idegen nyelvi és informatikai kompetenciák fejlesztése- című kiemelt Európai Uniós projekt, amelynek célja, hogy támogassa az alacsony idegen nyelvi és informatikai tudással rendelkező egyének munkaerő piaci integrációját...

 

támop - informatika

2012 őszén indult a TÁMOP 2.1.2/12-1. -Idegen nyelvi és informatikai kompetenciák fejlesztése- című kiemelt Európai Uniós projekt, amelynek célja, hogy támogassa az alacsony idegen nyelvi és informatikai tudással rendelkező egyének munkaerő piaci integrációját...

 

támop - német

2012 őszén indul a TÁMOP 2.1.2/12-1. -Idegen nyelvi és informatikai kompetenciák fejlesztése- című kiemelt Európai Uniós projekt, amelynek célja, hogy támogassa az alacsony idegen nyelvi és informatikai tudással rendelkező egyének munkaerő piaci integrációját ..

 

Tejtermékgyártó

A Tejtermékgyártó feladata a különböző tejtermékek (a friss fogyasztású, savanyított, alvasztott, tartós termékek, valamint a vaj, sajt, ömlesztett sajt, sajtkészítmény, túró) technológiai műveleteinek szakszerű, önálló gazdaságos végrehajtása a munka-, tűz-, környezetvédelmi és higiéniai követelmények maradéktalan betartásával.

 

Töltőállomás-kezelő

A töltőállomás-kezelő szakember üzemanyagot, kenőanyagokat és egyéb autóápolási és felszerelési cikkeket valamint shop termékeket árusít, töltőállomási szolgáltatásokat nyújt.

 

Undortkeltő anyagok közúti szállítására képesítő szaktanfolyami képzés

 

Vendéglátó-eladó

A vendéglátó egységben a beszerzési, termelési, értékesítési és raktározási tevékenységet végzi, irányítja. Kialakítja üzletpolitikáját és marketing stratégiáját, ápolja az üzleti és vendégkapcsolatokat, folyamatosan gondoskodik a megfelelő árukészletről.

 

Villanyszerelő

Amíg elektromos áramot használunk, mindíg szükség lesz villanyszerelőkre. A tanfolyam elvégzése után vállalkozóként vagy alkalmazottként is végezhető munka, kiváló kereseti lehetőség.

 

Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó

A Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó feladata a különböző zöldség- és gyümölcskészítmények technológiai műveleteinek szakszerű, önálló gazdaságos végrehajtása a munka-, tűz-, környezetvédelmi és higiéniai követelmények maradéktalan betartásával.